Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sedno

Możesz szczypać, drapać, kląć
w oczy pluć, bić, rzucać w kąt
choć zabraniam

możesz kajać się przede mną
możesz błagać
wszystko jedno
choć zabraniam

a gdy zamknę w końcu drzwi
klucz utopię w twojej krwi
to wiedz jedno

nie uronię żadnej łzy
zafunduję sobie sny
spokój - sedno

4217 wyświetleń
30 tekstów
2 obserwujących
  • Naja

    19 February 2021, 18:07

    Ja widzę umęczoną, zdecydowaną i konsekwentną kobietę.

    od EliWerra, Malachite, Grafit