Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Możesz słów nie otwierać

Możesz słów nie otwierać
chodzić samotnie pod parasolem
nie słuchać gdy wiatr śpiewa

nie kłaniać się kwiatom
na ławce nie czekać
nie zerkać w oczy gołębia

nie budzić dni nocą
nie stać przy oknie
ale nie możesz zapomnieć.

16 113 wyświetleń
129 tekstów
38 obserwujących