Menu
Gildia Pióra na Patronite

Możesz

Możesz powiedzieć że cierpisz

Gdy łzy jedna po drugiej
Spadają
Gdy nie możesz przestać
Gryziesz pięści
Jęczysz
Zamykasz i otwierasz oczy
Oddech robi się płytki
W gardle coś stoi
Nie możesz przełknąć nic
Prawda miesza się z kłamstwem
Czas się zatraca
Coraz bardziej się boisz
I nawet serce...
Serce boli

Możesz powiedzieć że cierpisz
Możesz powiedzieć że kochasz

18 357 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!