Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z PISANIEM KONIEC

Może przypadkiem kiedyś się znajdę
za książki kartą
w kurzu na szafie
może przypadkiem kiedyś się znajdę
tam gdzie mnie nie ma
a jest na mapie
może się znajdę kiedyś przypadkiem
w półkrzyku nocnym gdy serce kona
nie chcąc i prosząc siebie odnajdę
w wejściu żegnając czyjeś ramiona
może się znajdę kiedyś przypadkiem
gdzie biegłam cicho tylko oczami
i zamiast dotknij powiem zawładnij
i zamiast odejdź krzyknę przepadnij
może przypadkiem kiedyś się znajdę
nie ręką w karcie
ale w ludzkiej mowie
może przypadkiem kiedyś się znajdę
i powiem
mogę, czuję, robię
mogę czuję, robię
mogę, robię,
mogę.
mogę.
mogę.
z pisaniem koniec.

10 065 wyświetleń
102 teksty
1 obserwujący
  • Lekkomyślna

    11 November 2014, 17:26

    cieszę się, że użyłam go tutaj ;)

  • wikzar

    31 October 2014, 10:39

    lubię echo