Menu
Gildia Pióra na Patronite

Letarg...

Możemy się mijać
bez przerwy dopóki
nie poczuję na sobie
jednego ze spojrzeń

Rozbierający duszę
gdzie dopiero wtedy
doznam przebudzenia
z wieloletniego letargu

Nie będziesz musiał
uciekać do banałów
kiedy sama zapragnę
stać się kimś więcej...

06.11.2014

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    2 December 2014, 16:05

    Dziękuje Wam ! ;)

  • słoneczniki

    1 December 2014, 22:35

    cudowny...

  • 11 November 2014, 17:12

    A książe nadal dreptał bez okularów i nie dostrzegał czekającej na pocałunek. ;)
    Fajne.
    Pozdrawiam. :)

  • Pechowa_

    8 November 2014, 14:07

    Bogusiu dziękuje bardzo ;)
    Szkoda, że tylko mają brzmienie takie ;)

  • NieBoska

    7 November 2014, 22:46

    Wow ! Aniu te ostatnie słowa wiersza brzmią bardzooo poważnie :)

    Pięknie :)

  • Pechowa_

    7 November 2014, 12:26

    Agnieszko dziękuje ;)

  • fyrfle

    6 November 2014, 18:33

    No to daj Ci Bóg.

  • Pechowa_

    6 November 2014, 13:29

    Mirku póki co nie ma komu ;)

  • fyrfle

    6 November 2014, 13:09

    Daj Wam Bóg.

  • Jerryk

    6 November 2014, 12:12

    Bardzo ładny wiersz, podoba mi się.