Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez dalej bywają lepsze ciągi

może już za późno
dostrzegać nieobecny dotyk na ciele
wszystko co pozostawia się
na tak zwane do końca

rzeczy stojące w rogu
i niepowiedziane myśli na każdym łóżku
dla być bardziej

może później
czeka się na choćby minutę
która zawsze będzie już nigdy
(20.12.2012)

53 613 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!