Menu
Gildia Pióra na Patronite

Głos serca, duszy i umysłu. - Wirsz z refrenem.:)

Może życie to skrzynia,
A w naszych sercach klucz.
Co zrobić by móc otworzyć ją?

Może życie jest próbą,
Nie łatwą w przejściu, nie.
Jak ją przejść odnajdziesz w skrzyni tej.

Daleko stąd, jest gdzieś mój dom.
Gnam wciąż uciekam co sił w duszy mej.
Widzę ten świat, daleki tak.
Ja wciąż tak pragnę by dał mi ten znak.

Może jawa jest wyjściem,
A sen ma kluczy pęk.
Jak zgadnąć który to jest sen?

Może znajdziesz odpowiedź
gdzieś w głębi duszy swej.
Może ona rozmawiać z tobą chce.

Daleko stąd jest gdzieś mój dom.
Gnam wciąż, uciekam co sił w duszy mej.
Widzę ten świat, daleki tak.
Ja wciąż tak pragnę by dał mi ten znak.

976 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!