Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

oddech nadziei w oczach

może
wypatrzysz
gdzie
inaczej nie

boli
cieniujesz jaskrawie podkreślając
wiesz
nie obce wielu
rozumiesz

kiedy srebrzy włos
doceniasz iluminacje
młodość sama w sobie tęczą
przyćmiła
tworząc
teraz

w kolorach wiosny westchnienie topisz

© Krystyna Anna Szklarczyk
11.01.2020r. / 18:05

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących