Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenie...

Może Ty mi powiesz
czym jest marzenie
pozbawione spełnienia
gdy umiera nadzieja

Kiedy siedzisz obok
z wyciągniętą dłonią
a spojrzenie nie mówi
"ukochaną" zostań

Zbyt mocno pragnęłam
uciszyć bijące serce
pełne tysiąca obaw
że będę tylko chwilą...

25.01.2016

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • CЯuelCOMA

    25 January 2016, 21:55

    Super. Pozdrawiam :)

  • fyrfle

    25 January 2016, 11:31

    Bardzo podoba mi się.