Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawieszone Serce

agulka

agulka

Może to zbieg okoliczności spotkać się z TobĄ .
Być może to los zdecydował .
Chcę znowu zasypiać na twojej piersi,
a potem by budziły mnie twoje pocałunki.
Ten figlarny uśmiech, który żyje ze mnĄ ,
wiem że wkrótce będzie na Twojej drodze.
Wiesz że jestem zawieszona na twoich rękach .
Wiem że nie pozwolisz mi upaść , bo moje serce
jest zawieszone na twoich rękach .
Wysyłam ci garść moich wierszy abyś pamiętała mnie i miała mnie na uwadze , bo moje serce nadal zawieszone jest na twojej ręce. OSTROŻNIE !!!! Nie pozwól mu spaść .
Nie tracę nadzieji że będe rozmawiać z TobĄ, bo mam w nosie co mówi LOS . To zabronione ???

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!