Menu
Gildia Pióra na Patronite

jednia

może to cień
a może dusza
może to myśl
spróbuj dotknąć

co czujesz?
nie potrzeba słów
wystarczy spojrzenie
wymowne oczu

ten sam wybłysk
iskra się skrzy
nierozerwalna nić
Ciebie i mnie trzyma
w jedności

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!