Menu
Gildia Pióra na Patronite

gwiazdy

może to był koniec
a nikt tego nie zauważył
że niebo stopiło się w obłoki
płynnie przeszło od błękitu w szarość

przymkneliśmy oczy
nie widzieliśmy
powoli
wybuchających gwiazd
docierających ze światłem
miliony lat temu skończonym

dlaczego więc mówisz
że nie ma wieczności?

wieczność to oddech ludzkości

https://www.youtube.com/watch?v=b5KV1Lf2NkY

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących
  • 4 April 2015, 18:02

    dziękuje Ewo, trzymaj się ciepło :)

  • ewelli

    3 April 2015, 18:47

    Śliczny wiersz ciekawy .

  • 3 April 2015, 14:29

    Starlight zawsze miło mi czytać Twoje słowa, a już komplement z Twoich "ust" ;) dużo dla mnie znaczy.
    Pozdrawiam również ciepło :)