Menu
Gildia Pióra na Patronite

może

może światłem z przydrożnej latarni
bo czasem widać w nim te wspaniałe maleńkie robaczki
albo parasolką
chociaż przecież najpiękniej całować się w deszczu
może miękką poduszką
lekko muskającą rozespane policzki
delikatną skórę której aż chce się dotknąć
pierwszym porannym grymasem kiedy wstawanie jest tak trudne
każdym stanem świadomości,
nawet tym zmienionym, niebezpiecznym, dobrze?

8077 wyświetleń
76 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!