Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może się zakochałem,a może jestem świrem Lecz wiesz, że działasz na mnie jak herbata z imbirem Trochę słodki i ostry,lecz cały czas ją piję Bo rozpala serducho, gdy z zimna ledwo bije...

55 470 wyświetleń
1601 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!