Menu
Gildia Pióra na Patronite

Moje życie

Może przywołam mój uśmiech bezcenny
Porzucę Twoje kajdany
Dam szansę duszy zaśpiewać
Że chociaż tęskni już łez nie potrzebuje
I chce na nowo walczyć zajadle
Stanąć zwycięsko na krześle
Z podniesionym dumnie czołem
I krzyknąć:
Bez Ciebie… moje życie nie jest klęską!

13 268 wyświetleń
110 tekstów
47 obserwujących
  • honey_007

    7 November 2011, 21:15

    Masz rację Bogdan...sama szczerość mojego życia jest w tych kilku słowach. Tyle już czasu upłynęło a one nadal tak dobrze pasują...

  • Bogdan Z

    7 November 2011, 20:19

    słowa pisane szczerością ...życia :)