Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Tęskni"

Może przeczytasz
Niewypowiedziane myśli
Nieudolny wiersz
Bez rymu
Z cząsteczką dymu
W szarości odnajdziesz
Majowy czas
Refleksja we mnie
Refleksja w Nas
A Ona..........
Ona tęskni
Za Tobą
W wiosenny czas
Czy jeszcze jest nadzieja w Nas?
Tylko Ty odpowiedź znasz

Dla Ciebie A
Zakwitł bez
I konwalia
I mak czerwony też
...

22.05.2022
18:50

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących