Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może...

Może pójdziemy spacerem przez życie?
Jeszcze dziś
Zanim wyblakną twoje ciemne oczy
Nim bezlitosny wiatr
ukradnie moim włosom zapach rumianku
Nie czekajmy do jutra
Razem wejdźmy dwa razy do tej samej rzeki
a później razem żałujmy
I pozostawmy za sobą ślady
Widoczne tylko dla serc
Kochających się serc

2783 wyświetlenia
8 tekstów
1 obserwujący
  • AnnMaria

    17 January 2011, 17:10

    Jest w tych słowach coś pięknego.
    Pozdrawiam Autorkę.