Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyjątkowość

Może nie każdy,
nie każdy chciałby pospolitości,
Ale bycie wyjątkowym człowiekiem jest męczące
Wyjątkowość to wybryk natury
Dziwactwo
Tym właśnie ona właśnie jest
Nie jest ani piękna,
Ani nie dodaje tajemniczości
Osoby „wyjątkowe” idą własną ścieżką
Na której nie spotykają wielu ludzi
Samotność
Smutek
Zagubienie
To właśnie czują Ci „wyjątkowi”
Wolę być typową,
Pospolitą osobą
Tylko, że to jest jak klątwa
Bo nawet to pragnienie pospolitości
Czyni ze mnie wyjątkowego dziwaka.

22 wyświetlenia
1 tekst
1 obserwujący