Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Może istniejesz Me Boże powiedz że tak od urodzenia łudząc się taaak, was Paru Indian Hindusów Arabów Azjatów Europy Afryki tworzyło ten świaaat. Każdej religii kszty prawdy jest siostro brat. Czym my energią dla was noo niee noooo takk? może zabawkom uszytą z kodu genetyki oo nieee oo taak. Was też coś stworzyło więc każdy jest Bogiem noo niee nooo takk ? Nawet z Autyzmem Bóstwem swego świata no niee noo takk !
Może istniejesz me Boże powiedz że tak was paru tworzyło ten świat czy was miliony Kosmici to Bóstwa noo nie no taak lecz każdy może być Bogiem i Tyyy i Jaaa swego świata ooo niee oooo taak

3826 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!