Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nawet śmierć nie odbierze Ciebie

Teksty z obrazami - Nawet śmierć nie odbierze Ciebie - Infinite Gentleman Night
Nawet śmierć nie odbierze Ciebie - Infinite Gentleman Night

Może i w moich oczach widać
niegasnący szept smutków,
pod przymkniętymi powiekami
zarysowują się wciąż
bolesne kształty chmur z przeszłości,
a duszę i serce
okrywam płaszczem bolesnych ran.
To jednak tylko pozory...
By pod maską ulepioną z bólów lat minionych
chronić wszystko to co mi najdroższe,
w bezpiecznej przystani swojego serca
skryć Cię na zawsze przed niezrozumieniem
i nieżyczliwością tego świata
...bo po cóż mi wszystkie jego barwy?
Skoro mogłoby w nim zabraknąć najpiękniejszej
...Twojej.

~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
10.10.2021
Myśli przeszłością pisane ...

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących