Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może

Może i nie mam oleju w głowie,
może wciąż za mało wiem,
ale wiesz myślę sobie
Że tak naprawdę lepiej wiedzieć mniej.

2341 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
  • Victim

    24 August 2013, 22:11

    czasem też tak myślę, na szczęście szybko mija.