Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może być źle synku
Nawet w tym budynku
Czai się niebezpieczeństwo
Ginie społeczeństwo
Strzały tam ogień tu
Nie ma stąd powrotu
Ci znów przegrali
Tamci tatusia zabrali

Boję się wiesz
Co jutro zjesz
Czy krople zaczną kapać
Które z bólem muszę łapać
Jakie usłyszę krzyki z dali
Że nowi przyjechali
Albo że to minęło
Nie pamiętam kiedy się zaczęło

Ale gdy cokolwiek się zdarzy
I smutek zagości na twarzy
Przytul się i pewność miej
Że nic Ci się nie stanie póki żyję

3722 wyświetlenia
34 teksty
5 obserwujących
  • fyrfle

    17 March 2014, 21:06

    Dobreeee!

  • 23 February 2013, 09:27

    cudowny wiersz...
    na prawdę.

  • giulietka

    19 March 2011, 09:01

    Tak bardzo chcielibyśmy osłonić dzieci przed złym światem, choć mamy tylko własne, ludzkie, słabe ramiona...

    Myślę, że każde dziecko chciałoby stać się adresatem Twoich słów...

  • motylek96

    19 March 2011, 08:11

    Podpisuje sie pod wypowiedzią Alexa