Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nictoja

Może Bóg, może morze
Może człowiek lub energii złoże
Może atom i reakcja
Może blichtr i podła akcja
Może półbóg z rąk otchłani
Może potwór z kopytami
Może nic...

WszechŚwiat stworzon jest z niczego
Nic jest bytem nic jest niczem
Nic jest mną i moim życiem
Wszystko to nic
I nic w tym złego
Nic to ja i moje ego

1880 wyświetleń
22 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!