Menu
Gildia Pióra na Patronite

jeśli miałabym odpowiedzieć

mówisz że wszędzie mi źle

że jutra za ciasne odkładam jak
tchórz a to nie tak
pamiętam

a może oczu mam
taką granicę
po której
można
już

tylko

- do wczoraj wracać

22 019 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • słoneczniki

    18 March 2013, 20:40

    Piękny, ciekawy, inny...