Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z dedykacją dla M.

Mówisz, że się zminisz..
Jednak czy potrafisz..?
Pytanie to spędza mi sen z powiek,
więc może mi na nie odpowiesz?
Czy będe tylko ulotną chwilą.
Nie chcę być kolejną zabawką.
Powiedz, że kochasz..
Że jestem tą jedyną.
Tak bardzo Cię kocham
Jednak tak bardzo się boję..
Na rozstaju dróg znowu stoję..
Co mam robić?!
Sama nie wiem..
Twa obecność uzależnia.
Całe swe serce oddałam Tobie.
Co z nim zrobisz? Zalezy od Ciebie..

2348 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!