Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówisz

Mówisz, że miłość jest zła
Mówisz, że miłość jest nudna
A gdy pokochasz szczerze
To powiesz, ze miłość jest cudna!

Miłość to ból i kajdany
Z miłością spotkasz się wszędzie
Miłość to troski i rany
A jednak miłość to szczęście!

Nauka i szkoła to wymysł z ołowiu,
Nigdy się nie ucz, bo to szkodzi zdrowiu.
nigdy się nie kochaj, bo to nie bezpieczne,
Czasem słuchaj starszych, ale nie koniecznie.

Róże są piękne, lecz kolce mają.
Nie są wytrwałe, bo opadają.
A nasza miłość niech będzie szczera,
niech będzie szczera i nie umiera.

Smutne jest życie w nieszczęściu
Kiedy się płacze i szlocha
Lecz trudniej żyć bez kogoś
Kogo się naprawdę kocha

57 329 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!