Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Ciebie umieram

Mówisz, że kochasz,
lecz patrzysz w inną stronę
W kłamstwa innych wierzysz,
już nie bierzesz mnie w obronę
Znów bez słowa gdzieś wychodzisz,
myśląc, że nie wiem dokąd i po co
Coraz rzadziej do mnie mówisz
i samą zostawiasz nocą
Brak Ciebie powoduje, że umieram
- uczucie to mnie niszczy
i serce rozdziera
Od środka mnie zżera
i szczęście zabiera
Tęsknota za Tobą miejsce nadziei odbiera...
Z kąta w kąt
swym biednym ciałem poniewieram
Bo bez Ciebie kochany... umieram

24 185 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!