Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 4 June 2020

lobelia

Teksty z obrazami - lobelia - motylek96
lobelia - motylek96

mówisz, że dobra jest noc
mnie dręczą niepokoje

lękiem napawają tajemnice
śmierci które w krwiobiegu krążą
i strach od siedmu boleści

padam na kolana

i nie o modlitwę tu chodzi
tylko o ten kawałek nieba
który jeszcze we mnie pozostał

zbiera się na deszcz

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących