Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówisz wiele,
Lecz ja lubię to.
Lubię słuchać jak mówisz
Lubię patrzeć jak czytasz,
Lubię, gdy uśmiechasz się.
Lubię, jak patrzysz na mnie,
Twe oczy takie piękne są.
Blisko być chcę
I przytulić się.

1542 wyświetlenia
24 teksty
0 obserwujących
  • 22 June 2013, 16:35

    dziękuje, krystyno :)

  • krysta

    22 June 2013, 10:52

    Ładny :)