Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyznanie

Mówisz o niej
Skarbie najpiękniejszy
Myślisz że jest cudem
Nad cudami
Lecz tracisz czas
Na zwykłe zapewnienia
Więc odważ się na więcej
Pocałuj ją namiętnie
Zabierz na spacer
I powiedz wszystko
Najczulej jak się da
Potem ją tuląc najmocniej
Okaż swą miłość
Szeptem upojnym

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!