Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas.

Mówisz mi blaskiem w swoich oczach
Tych kilka tak ważnych słów
Już pamiętam jak stałeś tuż obok
Gdy lekarz pozbawił nas złud
Osłabł uścisk twej dłoni tak ciepłej
Drżącej w przypływie adrenaliny
Chciałeś przekonać swój umysł przenikliwy
Chciałeś dać mu choć drobiny przyczyny
Misterny plan nie powiedzie się nigdy
Kochany zostało mi pół roku ziemskiej krzątaniny.

5675 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!