Menu
Gildia Pióra na Patronite

Papierowe słowa

Mówiliśmy wiele

Ty pragnąłeś wolności

Ja szukałam miłości

Zawsze razem

Blisko siebie

Niedostępni

a niby o krok

Oszukiwaliśmy czas

Były słowa

i marzenia

Byłeś Ty

Byłam ja

zabrakło nas...

teraz tylko wokół mnie

papierowe słowa

po Tobie
śladu brak

14 340 wyświetleń
129 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!