Menu
Gildia Pióra na Patronite

Już nie powiedzieli.

Mówili mi
Skacz,
Na głęboką wodę mówili

Mówili mi
Złap
I nie wypuszczaj mówili

Mówili
Zaufaj,
Kochaj mówili mi

Mówili mi
Zatrzymaj się,
Ale nie stój mówili
...
Mówili żyj,
Ale jak żyć
Już nie powiedzieli.

3441 wyświetleń
54 teksty
9 obserwujących
  • RozaR

    8 May 2014, 07:27

    No- nie złapali za rączkę - dranie.