Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nienawiść

Mówiłeś,że kochasz,że potrzebujesz
A teraz swą twarz prawdziwą pokazujesz
Podle mnie mijasz z szyderczym uśmiechem
Szybko znalazłeś sobie nową pociechę
Więc słowa miłość znaczenia nie znasz
Uczuć prawdziwych w sercu nie masz
Chcesz mieć kogoś tylko na pokaz
Lecz nic nie czujesz,Ty jej nie kochasz!
Ranisz jej serce sztyletem głupoty
Kiedyś to Ciebie los weźmie w obroty
Zostaniesz sam,życzę Ci tego
By nikt już nie pokochał...Serca Twego złego...

6258 wyświetleń
73 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!