Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówiłeś...

Mówiłeś...że jestem Twoja
nikomu...nie oddasz mnie...
mówiłeś szepcąc do ucha
jak bardzo pragniesz mnie...

Wciąż słyszę dźwięk słów-że kochasz
że miłość oddajesz mi swą...
dziś-duszę na pół mam rozdartą
tęsknotę...wyrażam łzą...

Serca-mam dwie połówki
samotne...oddalone...
długo będą w rozpaczy
nim w całość zostaną złożone...

Ustami me ciało pieściłeś...
wilgotny ich dotyk-wciąż czuję...
Ten wiersz-ze smutkiem w oczach
Tobie...dedykuję...

55 169 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
  • agniecha1383

    4 November 2011, 13:50

    zgadzam się...już to nadrobiłam:)pozdrawiam:)