Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słowa na wiatr*

Mówiłeś nie płacz kochanie
bo wszystkie co do jednej
łzy będę musiał scałować
z twojej smutnej twarzy

powtarzałeś nie wszyscy
warci są twoich łez

mówiłeś a sprawiłeś że
każde twoje słowo
stało się słoną łzą...
https://www.youtube.com/watch?v=gx3dWVHHuK4

65 489 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    25 March 2019, 07:48

    zaklinaczka deszczu a potem słońce i piękna tęcza ;-)))))pozdrówka Arti;-)

  • 23 March 2019, 11:34

    Oj smucisz Kati... pięknie smucisz...
    aż takie piękne słońce wyszło. :))