Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłamałeś

anja341

anja341

Mówiłeś, że mnie Kochasz, a nie Kochałeś...
Mówiłeś, że zostaniesz, a nie zostałeś...
Mówiłeś, że to miłość, a nigdy jej nie było...
Mówiłeś, że zawsze ze mną będziesz, a wczoraj Cię nie było.
Kłamałeś myślami, mową i uczynkami.
Kłamałeś gestem, sercem oraz słowami.
Kłamałeś zawsze, a nigdy nie kochałeś.
Obiecałeś, a za każdym razem kłamałeś...

30 580 wyświetleń
306 tekstów
80 obserwujących
  • Żelek

    4 August 2010, 12:58

    Wiersz dobry, a że lubię taką formę, to plusa zostawiam bez wahania.

  • motylek96

    30 June 2010, 23:01

    Pozwól ,ze my ocenimy czy ciekawe czy nie.Ty tylko wstawiaj:)

  • anja341

    30 June 2010, 22:56

    dziękuję bardzo. :)
    Może nie pierwszy, ale dla mnie najważniejszy :) dodałabym więcej, ale raczej to nic ciekawego ;p

  • motylek96

    30 June 2010, 13:03

    Pierwszy wierszyk Aniu?
    Brawo:)

  • KlauS_94

    7 April 2010, 23:10

    Uuuuu... :((
    I bdzie pierwsze ochrzanienie Cb :(
    :pp

    Nieee no :D
    Żarcik ;)

    To jest bomba dziewczyno ;]

    Pozytywnie ;D