Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Mówiłeś, że jej nie ma,
że nie może istnieć i nie istnieje
Ale Ona jest.
I ma się dobrze.
I choć Ty w nią nie wierzysz
- Ona wierzy w Ciebie.
Ufa, że uda Ci się Ją odnaleźć,
bo Ona jest...
Jak cała ziemia -
to Bóg na niebie!
I mimo że jeszcze w Twym sercu Jej nie ma
Ona dotrze również do Ciebie!

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!