Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówiłeś przyjdę z płatkami śniegu,
Będę wytchnieniem od życia w biegu.
Śniegi już dawno wkoło stopniały,
A ciebie nie ma, choć obiecałeś.
Mówiłeś będę przy tobie w zimie,
Przyniosę z sobą radości skrzynię.
Zima minęła, wiosna już prawie,
Siedzę i czekam, czas marnotrawię.
Mówiłeś przyjdę i już zostanę,
Wszystkie problemy raz pokonane
Znikną, nie wrócą, nie mają po co
Snuję marzenia bezsenną nocą…

/Joanna/

63 526 wyświetleń
347 tekstów
60 obserwujących
  • obca...**

    12 March 2012, 20:58

    Jeszcze przyjdzie...
    :) Piękny ! Pozdrawiam :)