Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówiłem że nigdy
Ale tyle się dzieje
Nawet nie czujesz
Nagle spada kurtyna
I już nie ma dokąd pójść

15 248 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!