Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naga prawda

mówiłam ci nie pogrywaj
ja jestem zupełnie inna

podobno lubisz zarywać
każdą w zasięgu oka

pewnie nie zrozumiałeś
gdy powiedziałam daj spokój

bo wiesz nie jestem dziecinna
lepiej stań całkiem z boku

nie kłopocz swej młodej głowy
jak możesz mnie obłaskawić

już nie wymyślisz sposobu
który nie mógłby zawieść

wiesz że mam swoje zasady
czy uda ci się im sprostać

gdybyś chciał dałbyś radę
lecz wolisz bierny pozostać

jestem diablicą to prawda
nie dam się zdobyć każdemu

choć prawda jest zawsze naga
ty już nie doświadczysz tego

31 364 wyświetlenia
287 tekstów
5 obserwujących
  • Es van Guard

    25 April 2021, 02:16

    Jestem zawsze w niebie
    Twą nagość mając
    dla siebie
    Inni
    niech nawet wyraźnie
    Mająją w wyobraźni...

    batram-piękna, zwiewna - jak zwykle... 🌷❤️