Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówię , że kocham

Mówię, że kocham

Wiesz, że ciebie kocham
Patrzę jak na kwiat najcudniejszy
Barwą oczu się delektuję
Piękna moja
Dłoń całuję i przytykam do serca
Poczuj jak ono bije
Chcę abyś wiedziała
Pragnę wykrzyczeć na szczycie góry
Kwiatami wyścielić drogę
Wiem jednak, że wystarczy być
W godzinie zwykłej
I wtedy, gdy łzy płyną
Śmieję się jednak i przekornie pytam
Czy aby wiesz, że miłuję
Usta ustami dotykam
Zatapiam dłonie we włosach
Jaśniejesz
Spojrzenie oddaje wszystko
Ja też wiem
Kochasz

W.A.B

30 856 wyświetleń
275 tekstów
14 obserwujących
  • anna kowalczyk

    27 July 2012, 21:41

    ....szepnę, cieszę się, że jesteś tu ....wierszem....:)

    pięknie..:)

  • Gaia

    26 July 2012, 22:41

    Jeden z najpiękniejszych tekstów jakie tu czytałam. Pozwól ze zabiorę :)