Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówię Ci co rano jak bardzo jest mi źle
gdzie idę gdy chcę schować się...

Kiedy dajesz mi sygnał by patrzeć pozytywniej
ja odwracam wzrok i stoję wciąż bezczynnie.
Nie wiem czy akurat teraz chcę spoglądać w przyszłość
może samotność to będzie kiedyś dla mnie wszystko.

Mówię Ci co rano żebyś poszła już do siebie
chcę zapomnieć o tym, że komuś na mnie zależy...

Kiedy tylko myślę o moich dniach bez Ciebie
czuję pustkę w sercu, ale tak będzie najlepiej.
Stwierdzam to stanowczo i szybko wychodzę
nie patrzę już na łzy, niech mi twarz zasłonią.

25 756 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!