Menu
Gildia Pióra na Patronite

krótki wiersz o dumie

mówię
byś zaniemówił

w przeciwne strony
się rwiemy

zamilczymy się
chyba na śmierć

18 030 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • luterin

    11 February 2014, 21:14

    Oj, mylimy ścieżki do siebie...dumą i czort wie czym jeszcze...:)

  • Albert Jarus

    11 February 2014, 17:54

    dum dum dum...
    i głupota ta nasza ukochana
    bo gdzież w miłości miejsce na dumę :)

  • scorpion

    21 January 2014, 18:17

    Jak spodnie Levis ;]

  • 19 January 2014, 22:12

    duma często ma mało wspólnego z sensem

  • Ta, co lubi marzyć...

    19 January 2014, 16:50

    To jest niedobrze...
    I chyba nie ma sensu tak dalej trwać...

  • 19 January 2014, 14:59

    byleby ... co jeśli nie jest?

  • Ta, co lubi marzyć...

    18 January 2014, 21:18

    Możemy zamilczeć, byleby było nam dobrze...

  • 7 January 2014, 22:06

    u mnie nie zahacza o ból, aczkolwiek jest irytująca.

    dziękuję raz jeszcze.