Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Mówić o miłości - niełatwo.
O miłości pisać - też trudno.

Nie wszystko,
co ludzie nazywają miłością
- a dosyć łatwo się mylą -
można uznać za miłość.
Ona jest ponad słowami,
ulotnymi i nie dość delikatnymi.

Rzeczywistość to, czy tylko sen?

Wierzę, że to jawa, bo jeśli sen,
to modlę się o nieprzebudzenie.
Do końca z Tobą śnić go chcę
i za nic go na jawę nie zamienię.

8958 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • 12 August 2010, 10:26

    Ten wiersz jest naprawdę świetny... zeszyt! ;)