Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożar miłości

Mówią że z biegiem lat
miłość w sercach wygasa
A we mnie coś iskrzy wciąż
czerpię Cię całą sobą

Oddycham Tobą płucami
Jesteś jak wyziew powietrza
niezbędnego do życia
Nie umiem przestać kochać

więc codziennie się nakręcam
By wzniecić wielki pożar
w samym środku Twego serca
Wierząc w miłość doskonałą

93 694 wyświetlenia
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!