Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja

Mówią, że umiera ostatnia,
nazywają matką głupich.

Jednak co tu dużo mówić?
Lepiej wierzyć, niż się upić -
wszak okropnie jest się smucić.

Usiąść, odpocząć,
dać sobie chwilę...
Czy to tak dużo?
Czy to aż tyle?

Przyjdą jeszcze
dni jak motyle.

Uwierz w to ze mną,
ja się nie mylę.

924 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
  • Emilia Szumiło

    24 June 2016, 14:32

    umarła, czas na stypę, mokrą stypę