Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mówią, że tak kocha się tylko raz.
Łzy usprawiedliwia śmiechem, rozczarowania czarem.
Mówią, że tak promienieje się tylko raz.
Gdy światło nocą bije z nas, a poranek skrzy się jeszcze tlącym żarem.
Mówią, że tak cierpi się tylko raz.
Gdy gubisz samego siebie we wspólnym odbiciu.
Mówią, że tak kocha się tylko raz,
a potem odchodzisz,
już nie ma Ciebie,
żyjesz na niby w swym na niby życiu..

13 499 wyświetleń
100 tekstów
21 obserwujących
  • krysta

    2 December 2015, 20:51

    każdy mówi za siebie, najlepiej poczuć...
    pozdrawiam.
    :)