Menu
Gildia Pióra na Patronite

Siła myśli!

Mówią mi
- nie martw się tobie
to, nic nie pomoże,
a świata nie obchodzą
twoje zmartwienia - !
ale czy jeszcze ktoś
pamięta o ...
" efekcie motyla"
co może zdziałaś
jego lekkie drżenie?
to może i myśli
zdołają tam gdzie
trzeba, wywołać
wielkie zmiany?

18 853 wyświetlenia
159 tekstów
4 obserwujących
  • Aplan

    2 April 2022, 08:17

    Trener tenisa powiedział mi kiedyś: Wizualizacja działa tym lepiej, im bliżej profesjonalizmu jesteś.
    Coś na rzeczy na pewno jest, ale niestety z tej idei wykrzaczyły się naiwne tezy.