Menu
Gildia Pióra na Patronite

Seria...

Mów do mnie
teraz szeptem
gdy nasze ciała
stanowią jedność

Pijane szczęściem
kiedy runęła seria
blokad tkwiącą
w sercu kobiety

Dzięki Tobie
czuję na ustach
smak słodkich
obietnic o jutrze...

06.11.2015

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    7 November 2015, 09:36

    Dziekuje Moi Drodzy !

    Pozdrawiam serdecznie i udanego weekendu ;)!

  • RozaR

    6 November 2015, 19:09

    no no - ładnie proszę pani

  • CЯuelCOMA

    6 November 2015, 18:37

    Mega, bardzo mi się podoba :) Pozdrawiam .

  • krysta

    6 November 2015, 15:30

    to miłe, kiedy obietnice zamienią się w czyny...dobry wiersz.
    pozdrawiam Aniu :)